Professionelle medarbejdere

 

 

Professionel rengøring
Hygiejne bevis
Servering og oprydning

Veluddannet personale

Ud over en lang række kurser som gør vores personale i stand til at varetage en lang række opgaver, så sørger vi altid for sidemandsoplæring så alle medarbejdere kender stedet ordenligt. Vi deltager løbende i interne kurser og samarbejder med producenterne af rengøringsmidler så de kan anvendes korrekt.

Vores interne kurser sikrer at medarbejdere vedligeholder de gode vaner i forhold til god ergonomi, sikkerhed, valg af rengøringsmidler og specielle rengøringsmetoder.

Effektivitet

Du kan forvente, at vi altid bruger knofedt og knokler for at opnå det bedste resultat

Tillid

Du kan have tillid til, at rengøringen bliver gjort grundigt og til tiden

Positivitet

Det skal være en positiv oplevelse at få gjort rent. Vi smiler og er glade for vores arbejde, hvilket smitter af på vores kunder

Værdier

CMS Facility kommer altid til tiden og vi fortsætter indtil vi er færdige. Rengøring er en tillidssag! Vi har en høj arbejdsglæde og arbejdsmoral og du kan forvente at vi arbejder effektivt og knokler for at opnå det bedste resultat.

Specialister

Vi er specialister i hovedrengøring af kontorer, industri, køkkener og dødsbo. Men vores medarbejdere har en lang række særlige spidskompetencer og specialkurser som gør at vi også kan arbejde i kantiner, hjælpe med servering og rengøring. Vi har eksempelvis en lang række medarbejdere med kursus i fødevarehygiejne.

Mangfoldighed

Hos CMS Facility går vi op i at have en kulturel mangfoldighed. Vores medarbejdere har derfor mange forskellige etniciteter og baggrunde. Når vi ansætter, ser vi nemlig kompetencer fremfor køn, hudfarve og nationalitet. Fælles for vores medarbejdere er, at de alle har en høj arbejdsglæde og en god arbejdsmoral.

Ring 22 15 53 66

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov!